...

Privatna Kolekcija

U srcu prekrasnog Cavtata, gdje se umjetnost susreće s poviješću, Galerija Banac čuva nevjerojatno blago. Zamislite hodati među remek-djelima poput “Sunflowers” Vincenta van Gogha, koje oživljavaju priču na svakom koraku.

Ovdje ne susrećete samo umjetnost; doživljavate je.

Trenutna izložba

Putovanje kroz Vrijeme i Umjetnost

Smješten u oazi umjetničkog bogatstva, Galerija Banac je kao vrata koja otvaraju prozor u prošlost i sadašnjost Cavtata. Svaki izloženi eksponat je priča za sebe, svjedok kreativnog genija velikih umjetnika. Ovdje umjetnost postaje živa, a povijest postaje nezaboravna.

Vincent van Gogh

19. st

Otvoreno od 01.03. – 15.11.2024

Otvoreno od 01.03. – 15.11.2024

Gdje smo?

Galerija Banac čeka vašu posjetu na Trumbićevom Putu 25, 20210 Cavtat. Okružen predivnim pejzažem Cavtata, naša galerija privlači umjetničke duše i znatiželjne putnike. Nema boljeg mjesta za uroniti u kulturno nasljeđe regije!

01.03 – 15.11.2024

Vincent van Gogh’s “Sunflowers.”

Umjetnost

Slikarska remek-djela, skulpture i interaktivne instalacije čekaju vas da ih istražite. Doživite spoj boja, oblika i emocija koji čine srce našeg umjetničkog prostora. Galerija Banac je vaša pozornica za kulturnu inspiraciju i estetsko zadovoljstvo.

Život

Vila Banac nije samo prostor, već i živi svjedok prošlosti i sadašnjosti. Svaka soba ima svoju priču, svaki kutak odiše elegancijom i duhom vremena. Doživite luksuz prošlih era, ali sadašnjost Vile Banac je i poziv na stvaranje vlastitih uspomena. Postanite dio života ove prekrasne građevine koja diše s poviješću i vlastitim ritmom.

Kultura

Galerija Banac nije samo čuvar umjetnosti; to je čuvar kulture i nasljeđa. Prošetajte kroz izložbene dvorane, ali i kroz hodnike vremena. Sa svakim korakom, osjetit ćete puls kulturnog nasljeđa Cavtata. Ovdje se susreću tradicija i suvremenost, stvarajući jedinstvenu atmosferu koja poziva na istraživanje i razumijevanje. Galerija Banac je most između prošlosti, sadašnjosti i budućnosti.

Vila Banac – Skriveni Dragulj

Vila Banac, izgrađena 1928. godine, ne samo da je dom najdragocjenijih umjetnina već i živopisna priča o regiji. Kroz vrata vile kročeći, osjećate se kao da hodate po stazi vremena. Marija Račić Banac dočekuje vas svojom reljefnom skulpturom, a povijest se ispričava svakim korakom. Postanite dio ove priče, stvorite vlastite uspomene.

Pridružite nam se na Putovanju!

Želite li osjetiti puls umjetnosti u Galerija Banac? Rezervirajte svoju ulaznicu i zaronite u povjesne izložbe.

Radno vrijeme

8:00h – 14:00h

Adresa

Trumbićev put 25, Cavtat, Croatia

Galerija Banac Ulaznica

10,00 

Galerija Banac Ulaznica – Tura

15,00 

Preuzmite Ekskluzivnu Brošuru Galerije

Ova digitalna riznica nudi uvid u naše izložbe, zapanjujuće umjetničke radove i intrigantnu povijest Vile Banac. Sada je prilika da unaprijed otkrijete sve tajne koje čekaju da budu otkrivene. Preuzmite brošuru!

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.